Aanmelden

Aanmelden

Wat leuk dat u uw kind wilt aanmelden voor de Bos en Duinschool! Wij vinden het belangrijk om eerst kennis met u te maken en u de school in het echt te laten zien. We nodigen u daarom graag uit om een afspraak te maken met de directeur (Jacobine Kastelein) via directeur@bosenduin.nl. Tijdens deze afspraak krijgt u meer informatie over ons onderwijs en lopen we een rondje door de school. Door ons echt aan het werk te zien krijgt u ten slotte de beste indruk.  

Geen plaatsingsbeleid

Op onze school zijn alle leerlingen uit de directe omgeving welkom. Zo komen onze leerlingen uit Bloemdendaal, Santpoort-Zuid, Haarlem en Overveen. De gemeente Haarlem kent een plaatsingsbeleid. De gemeente Bloemendaal kent dat niet, dat betekent dat kinderen uit Haarlem zonder loting geplaatst kunnen worden bij ons op school. 

Zij-instroom

Soms zijn er situaties waarin leerlingen in hun schoolloopbaan van school wisselen, die leerlingen vallen onder de zij-instromers. Mocht u een overstap naar de Bos en Duinschool overwegen, neem dan contact op met de directie voor een persoonlijk kennismakingsgesprek. NB Voor sommige groepen hanteren wij een wachtlijst.