FYSIO OP DE BOS EN DUINSCHOOL

Vorig jaar hebben wij heel fijn samengewerkt met Fysio & Kids binnen de school. We zijn blij u te kunnen melden dat wij dit ook dit jaar zullen blijven doen. Op de Bos en Duinschool staat het welbevinden van alle kinderen centraal, en voor uiteenlopende hulpvragen kunnen kinderen veel baat hebben bij fysiotherapie. Sommige kinderen hebben voor een kortere of langere periode fysiotherapie nodig. Sinds 2021 zijn wij een samenwerking aangegaan met Fysio & Kids. Fysio & Kids is gevestigd op de Bloemendaalseweg 117 in Bloemendaal. Kinderfysiotherapeut Amber Brendel is aan onze school verbonden. Door deze samenwerking kunnen kinderen fysiotherapie krijgen tijdens de uren dat uw kind op school zit. Op maandagochtend zal zij aanwezig zijn bij ons op school om ons te ondersteunen bij kinderen met een hulpvraag gericht op het bewegingssysteem.

Ander nieuws

Week tegen pesten

In het kader van De Vreedzame school zullen wij in de week van 25 t/m 29 september ook aandacht besteden aan de Week tegen pesten.

Hoera een nieuw schooljaar

Wat zijn we het schooljaar fijn gestart samen. Afgelopen vrijdag hebben we ook buiten het klaslokaal het jaar met elkaar geopend, en wel op het voorplein met de lekkere koffie of thee van Ruud. Wat was het leuk om veel ouders daar te treffen!

WEEK VAN RESPECT

Zoals u in de vorige weekbrief heeft kunnen lezen hebben wij vorige week deelgenomen aan de Week van Respect. In de klassen zijn er lessen gegeven en de kinderen uit groep 7 en 8 hebben twee gastlessen gekregen